Newsletter #29

 

 

 

Bereikbaarheid Primoris: nieuwe verkeers- en parkeersituatie

Ons labo is gelegen op de Tech Lane Ghent (ook bekend als Technologiepark). Indien u stalen dient af te leveren of een fysiek bezoek wenst te brengen aan ons labo, dan willen we u erop wijzen dat u rekening moet houden met de nieuwe verkeersregeling:

  • Inrit Tech Lane Ghent: sinds 20/09 is de site enkel toegankelijk via de officiële ingang aan de Ovonde​ op de N60 (Grotesteenweg-Noord). De ingang aan de Tramstraat is enkel nog toegankelijk voor De Lijn, hulpdiensten, fietsen en brommers. Je kan wel nog buitenrijden via de Tramstraat.
  • Aan de inrit zijn slagbomen geplaatst en bij binnenrijden, krijgt u een parkeerticket. Na uw bezoek aan Primoris, kan u aan ons onthaal uw ticket valideren. Leveranciers die stalen afleveren, kunnen sowieso 15 minuten gratis in- en uitrijden.
    • Klik hier voor de routebeschrijving vanaf de inrit tot Primoris (Technologiepark 90, Zone A6b)
  • Parking: op de Primoris parking zijn twee parkeerplaatsen voorbehouden voor bezoekers. Als er echter geen plaats meer is, dient u door te rijden naar de nieuwe parkeertoren (aan de achterkant van BASF - aan zone B1 op deze kaart)​. U mag echter niet meer op straat/de grasberm parkeren.

Heeft u nog vragen over deze nieuwe regeling? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers:

 

 

 

 

 

 

footer